Liittyminen

Liity jäseneksi!

Läntisen Liiketalouden ammattilaiset ry on jäsenyhdistyksenä Liiketalouden Liitto LTA ry:ssä. Liiketalouden Liitto on liiketalouden osaajien oma yhteisö. Liiton kautta saat tukea työsuhdeasioissa, oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen, palkka- ja työnhakuneuvontaa sekä monipuoliset jäsenedut. Samalla voit liittyä myös työttömyyskassan jäseneksi ja siten turvata toimeentulon, jos joudut työttömäksi.

Jäseneksi on helppo liittyä ja jäsenmaksu on edullinen.

Liiketalouden Liitto LTA ry

Liiketalouden Liitto LTA ry on vuodesta 1949 toiminut liiketalouden ammattilaisten muodostama yhteisö ja edunvalvontajärjestö. Jäsenemme ovat liiketalouden osaajia, jotka edustavat laaja-alaisesti liiketalouden alaa ja sen monia työnkuvia.

​Toimintamme tavoitteena on parantaa jäsentemme ammattitaitoa, arvostusta ja asemaa työelämässä ja tarjota heille mahdollisuuksia osaamisensa kehittämiseen. Valvomme ja edistämme jäsentemme etuja työelämässä.

​Liiketalouden Liittoon voivat liittyä kaikkia liiketalouden alalla työskentelevät ja/tai liiketaloudellisen tutkinnon suorittaneet henkilöt. Olemme osa Akavan Erityisaloja, minkä kautta tarjoamme jäsenillemme monia eri palveluja ja jäsenetuja.

Akavan Erityisalat

Akavan Erityisalat on monialainen ammattiliitto ja palvelujärjestö, johon kuuluu 22 itsenäistä jäsenyhdistystä. Akavan Erityisalojen jäsenyhdistyksiin kuuluu yhteensä 28 500 jäsentä. Jäsenet työskentelevät kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Akavan Erityisalat kuuluu keskusjärjestö Akavaan.

Liiketalouden Liiton jäseneksi voivat liittyä kaikki, joilla on joko liiketalouden tutkinto (mikä tahansa perustutkinnosta ylempään korkeakoulututkintoon) ja/tai jotka työskentelevät liiketalouden tehtävissä. Liiketalouden Liiton jäsenistö on siten hyvin laaja joukko liiketalouden osaajia, joiden koulutus ja työtehtävät edustavat monipuolisesti koko liiketalouden alaa.

Jäsenyys

Liiton jäseneksi on mahdollista liittyä myös opiskeluvaiheessa, kun suoritettava tutkinto on liiketalouden alalta. Tällöin kannattaa valita jäsenlajiksi opiskelijajäsenyys.

Liiketalouden Liiton jäsenenä on mahdollista jatkaa myös sen jälkeen, kun on siirtynyt työelämästä eläkkeelle. Työuran jälkeen sopivin jäsenlaji on seniorijäsenyys.

Lue lisää jäsenlajeista ja -maksuista täältä.

Liittymislomakkeen löydät täältä. Liittymislomake täytetään ja allekirjoitetaan sähköisesti.

Täytä vaadittavat tiedot ja lähetä lomake. Seuraavassa vaiheessa pääset jatkamaan tietojesi täydentämistä. Kirjautumiseen vaadittavan salasanan Akavan Erityisalat lähettää tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Saat myös sähköpostiisi linkin liittymisen jatkamista varten. Akavan Erityisalat käsittelee hakemuksesi kahden viikon kuluessa kaikkien tietojen täydentämisen jälkeen. Jos olet pyytänyt lisätietoja, sinuun otetaan yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa.